Cursus Responsive Webdesign

 • 3 dagen
 • 1499
 • eerstvolgende startdatum 14 juni

Websites draaien niet alleen op de desktop, maar ook op tablets en telefoons. Goede sites moeten zich dus aanpassen aan verschillende resoluties en apparaten. Tijdens de Cursus Responsive Webdesign maak jij een website ontwerp dat hieraan voldoet.

Websites draaien niet alleen op de desktop, maar ook op tablets en telefoons. Goede sites moeten zich dus aanpassen aan verschillende resoluties en apparaten. Tijdens de Cursus Responsive Webdesign maak jij een website ontwerp dat hieraan voldoet.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Cursus Responsive Webdesign

Cursus Responsive Webdesign in beeld

Beoordelingen

Cursus Responsive Webdesign

Wat vond u goed?: Ik weet dat het een uitzonderingssituatie was maar doordat we maar met 2 cursisten waren konden we veel onderwerpen behandelen en was er veel ruimte voor specifieke vragen en konden we aan de slag met concrete zaken die eigenlijk direct toepasbaar zijn in mijn dagelijkse werk. De mogelijkheid tot inbreng van eigen zaken en ook het kijken naar zaken die net iets buiten de kaders van de cursus lagen vond ik erg prettig. Ben volledig op de hoogte nu, vandaar is een vervolg niet nodig.
Wat vond u niet goed?: Kan niets bedenken..

V. Schouten te Utrecht 4.3
Alle beoordelingen

Wat is responsive webdesign?

Als webdesigner moet je van alle markten thuis zijn. Het bevat alle elementen om een website goed functionerend te maken. Hieronder valt het gebruik van HTML en CSS, maar ook grafisch ontwerp zoals logo’s, afbeeldingen en ook het gebruik van video’s. Een ander onderwerp dat steeds belangrijker wordt, is responsive webdesign. Het gebruik van mobiele apparaten neemt alsmaar toe. Dit betekent dat er anders gekeken moet worden naar websites. Responsive webdesign zorgt er voor dat een website zich schaalt en aanpast aan een bepaald mobiel apparaat. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende smartphones en tablets met diverse scherm groottes en resoluties. Op elk van deze apparaten hoort een website er anders uit te zien om het gebruiksvriendelijker te maken voor de bezoeker. Om de juiste weergaven te krijgen, werkt een responsive website met breekpunten. Deze breekpunten geven aan welke stukken van de website verplaatst worden, wanneer de schermgrootte wordt vergroot of verkleind.
Tijdens de cursus responsive webdesign leer je een responsive website te maken aan de hand van flexibele grids, afbeeldingen en lay-out structures.

Cursus Responsive Webdesign: Inleiding

Responsive Webdesign wil eigenlijk zeggen dat de site zich aanpast aan een bepaald apparaat. Een iPad bijvoorbeeld werkt op een andere resolutie dan een desktop computer. Een iPhone of een andere smartphone werkt weer op een andere manier.

Hoe maak je nu een site die van alle markten thuis is? Responsive Webdesign is het antwoord: jij maakt een site die zich aanpast aan het apparaat. Tijdens de Cursus Responsive Webdesign ga jij een basisontwerp maken voor een site met behulp van responsive webdesign technieken.

Competenties en vaardigheden

Om een goede webdesigner te worden, werk je tijdens de Cursus Responsive Webdesign aan de volgende competenties en vaardigheden: responsive website bouwen, kennis over resoluties, horizontale en verticale oriëntatie en cross browser websites, gebruik van fluid grids, fluid images, custom lay-out structures en media queries en toepassen van JavaScript/jQeury frameworks.
Tijdens de cursus Responsive webdesign ga je zelf aan de slag met het maken van een responsive website. Hierbij is het van belang om een goede basis flexibele lay-out te ontwikkelen.

Gerelateerd

Waarom Eduvision?

 • Professionele vakdocenten zijn uw persoonlijke coach
 • 98% Klanttevredenheid
 • Gratis webinars over uiteenlopende onderwerpen
 • Eduvision levert maatwerk; een cursus op locatie, online of incompany
 • Ruim 10 jaar ervaring; meer dan 25.000 cursisten gingen u voor!

Cursus Responsive Webdesign: Modulen

 • Inleiding Responsive Webdesign
 • Cross browser bouwen
 • Verschillende resoluties
 • Tablets: horizontale en verticale oriëntatie
 • Media queries in CSS3 en Javascript
 • Flexibele lay-outs bouwen
 • Fluid images gebruiken
 • Custom Layout Structures: content, sitebars, footers en navigation
 • Javascript/jQuery frameworks voor browsers die geen html5/css3 ondersteunen
 • Testen
 • Uw case

De bedoeling is dat je tijdens de cursus alvast een basis layout gaat bouwen. Dat betekent dat het rendement van deze cursus zo hoog mogelijk ligt.

Alternatief

Er komt veel meer kijken bij het maken van een website, het stopt niet bij een responsive design. Wil je graag meer leren over het maken van goede website? Schrijf je dan in voor een cursus Webdesign! Tijdens de cursus webdesign leer je ontzettend veel over diverse onderwerpen. Denk hierbij aan de technische elementen, het optimaal inzetten van online marketing met SEO en SEA, letten op de pagedesign met HTML5 & CSS3, kennismaking met Photoshop en WordPress.

Cursus Responsive Webdesign: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus Responsive Webdesign verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Voorkennis

Discussieer mee!

Ben je op zoek naar een plek waar jij vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent webdesign met medecursisten en professionals kunt delen? Of wil jij je omringen met mede professionals? Word dan lid van de vakgroep voor webdesign professionals van Eduvision en discussieer mee!

Responsive webdesign ontwikkelingen

Het mobiele web is niet meer weg te denken. Websites moeten ‘mobile-friendly’ zijn en dat vindt Google ook. Google streeft naar websites die sneller en gebruikersvriendelijker zijn. Voortaan zal Google in de zoekresultaten aangeven of een website mobielvriendelijk is, dus geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Om beter te scoren, zullen bedrijven hierin stappen moeten ondernemen. Wanneer jouw website niet goed te gebruiken is op mobiele apparaten, zal deze veel lager scoren in zoekmachines. Het inzetten van responsive webdesign is dan natuurlijk de beste oplossing om sneller gevonden te worden door jouw doelgroep.
Daarnaast kan er nog gedacht geworden aan adaptive webdesign. Dit lijkt erg veel op responsive webdesign, maar behalve het juist weergeven van content op verschillende schermen, zorgt het ook voor aanpassing van de functionaliteit. Bijvoorbeeld het vinden van restaurants en winkels in de buurt van jouw locatie. Daarbij gebruikt een adaptive website de breekpunten van een responsive op een andere manier en schaalt minder.

Cursus Responsive Webdesign: Beoordelingen

4.3

Wat vond u goed?: Ik weet dat het een uitzonderingssituatie was maar doordat we maar met 2 cursisten waren konden we veel onderwerpen behandelen en was er veel ruimte voor specifieke vragen en konden we aan de slag met concrete zaken die eigenlijk direct toepasbaar zijn in mijn dagelijkse werk. De mogelijkheid tot inbreng van eigen zaken en ook het kijken naar zaken die net iets buiten de kaders van de cursus lagen vond ik erg prettig. Ben volledig op de hoogte nu, vandaar is een vervolg niet nodig.
Wat vond u niet goed?: Kan niets bedenken..

4.3

Wat vond u goed?: De uitleg van het principe en de te hanteren methodes.
Wat vond u niet goed?: Soms iets te weinig structuur. Het tempo was soms te laag en dan weer veel te hoog. Het was soms moeilijk om "bij te blijven".

4.3

Wat vond u goed?: Begonnen met een theoretische kadering van de nood aan responsive design. Zo ontdekte je snel het belang ervan. Daarna werd al snel in de html en css code gedoken. Het werd dus zeer praktisch aangepakt. Tenslotte keken we naar de jquery-scripts en geavanceerde toepassingen. Het was niet altijd even makkelijk, maar je weet wel dat de mogelijkheden quasi eindeloos zullen worden.
Wat vond u niet goed?: Weinig. Ben tevreden over de opleiding: bereikbare locatie, gespecialiseerde docent, uitgerust leslokaal.

4.3

Wat vond u goed?: De leraar vond ik prima.

4.3

Wat vond u goed?: Leren door klassikaal toe te passen samen met de docent, zodat vragen/problemen meteen werden beantwoord/aangepakt.

4.3

Wat vond u goed?: Het boekje "responsive webdesign" is erg goed en de ppt-presentatie een goede aanvulling.

4.3

Wat vond u goed?: Groep bestond uit een klein aantal deelnemers waardoor er voldoende ruimte was voor interactie en discussie.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus Responsive Webdesign gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus Responsive Webdesign en de behandelde modulen, bijvoorbeeld oriëntatie op tablets/smartphones, media queries met CSS3 en JavaScript, flexibele lay-outs en custom lay-out structures: content, sidebars, footers en navigation. Als professionele webdesigner kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige webdevelopers!

Cursus Responsive Webdesign: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in België. Ook beschikbaar in Utrecht en Eindhoven.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus Responsive Webdesign wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een webdesigner wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsive websites aan de hand van fluid grids en custom lay-out structures en zal jullie opleiden tot een webdeveloper. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus Responsive Webdesign op maat aan bij ons op locatie.

Cursus Responsive Webdesign: Tarieven

Tarief

De Cursus Responsive Webdesign kost €1499,- (€1813,- incl. BTW). (kmo subsidie mogelijk)

Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).

Kmo-portefeuille voor ondernemers

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het je eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming.

 • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
 • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet je gewoon online. Ook je subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus.

Subsidies stopzetten en terugbetaling

Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website.

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van. Tijdens de Cursus Responsive Webdesign maak je eigen responsive website met o.a. flexibele grids, afbeeldingen, lay-outs en zorg je er voor dat deze responsive website via alle browsers te bereiken is. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel webdesigner noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Als webdesigner zijn er voor jouw volop mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Aangezien technologische ontwikkelingen steeds verder gaan, wordt er ook van jou als webdesigner meer verwacht. Wanneer je bent opgeleid tot een webdesigner die verstand heeft van responsive websites, is de kans erg groot dat je snel aan het werk kunt. Er is wel veel concurrentie, maar dat wil niet zeggen dat je geen kunt vinden. Er is nog altijd de optie om zelf als zelfstandig webdesigner te starten.

Cursus Responsive Webdesign: Virtuele training

De Cursus Responsive Webdesign online

Wil je de Cursus Responsive Webdesign online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus Responsive Webdesign speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus Responsive Webdesign!

Websites draaien niet alleen op de desktop, maar ook op tablets en telefoons. Goede sites moeten zich dus aanpassen aan verschillende resoluties en apparaten. Tijdens de Cursus Responsive Webdesign maak jij een website ontwerp dat hieraan voldoet.

Cursus Responsive Webdesign: Inleiding

Responsive Webdesign wil eigenlijk zeggen dat de site zich aanpast aan een bepaald apparaat. Een iPad bijvoorbeeld werkt op een andere resolutie dan een desktop computer. Een iPhone of een andere smartphone werkt weer op een andere manier.

Hoe maak je nu een site die van alle markten thuis is? Responsive Webdesign is het antwoord: jij maakt een site die zich aanpast aan het apparaat. Tijdens de Cursus Responsive Webdesign ga jij een basisontwerp maken voor een site met behulp van responsive webdesign technieken.

Competenties en vaardigheden

Om een goede webdesigner te worden, werk je tijdens de Cursus Responsive Webdesign aan de volgende competenties en vaardigheden: responsive website bouwen, kennis over resoluties, horizontale en verticale oriëntatie en cross browser websites, gebruik van fluid grids, fluid images, custom lay-out structures en media queries en toepassen van JavaScript/jQeury frameworks.
Tijdens de cursus Responsive webdesign ga je zelf aan de slag met het maken van een responsive website. Hierbij is het van belang om een goede basis flexibele lay-out te ontwikkelen.

Gerelateerd

Waarom Eduvision?

 • Professionele vakdocenten zijn uw persoonlijke coach
 • 98% Klanttevredenheid
 • Gratis webinars over uiteenlopende onderwerpen
 • Eduvision levert maatwerk; een cursus op locatie, online of incompany
 • Ruim 10 jaar ervaring; meer dan 25.000 cursisten gingen u voor!

Cursus Responsive Webdesign: Modulen

 • Inleiding Responsive Webdesign
 • Cross browser bouwen
 • Verschillende resoluties
 • Tablets: horizontale en verticale oriëntatie
 • Media queries in CSS3 en Javascript
 • Flexibele lay-outs bouwen
 • Fluid images gebruiken
 • Custom Layout Structures: content, sitebars, footers en navigation
 • Javascript/jQuery frameworks voor browsers die geen html5/css3 ondersteunen
 • Testen
 • Uw case

De bedoeling is dat je tijdens de cursus alvast een basis layout gaat bouwen. Dat betekent dat het rendement van deze cursus zo hoog mogelijk ligt.

Alternatief

Er komt veel meer kijken bij het maken van een website, het stopt niet bij een responsive design. Wil je graag meer leren over het maken van goede website? Schrijf je dan in voor een cursus Webdesign! Tijdens de cursus webdesign leer je ontzettend veel over diverse onderwerpen. Denk hierbij aan de technische elementen, het optimaal inzetten van online marketing met SEO en SEA, letten op de pagedesign met HTML5 & CSS3, kennismaking met Photoshop en WordPress.

Cursus Responsive Webdesign: Beoordelingen

4.3

Wat vond u goed?: Ik weet dat het een uitzonderingssituatie was maar doordat we maar met 2 cursisten waren konden we veel onderwerpen behandelen en was er veel ruimte voor specifieke vragen en konden we aan de slag met concrete zaken die eigenlijk direct toepasbaar zijn in mijn dagelijkse werk. De mogelijkheid tot inbreng van eigen zaken en ook het kijken naar zaken die net iets buiten de kaders van de cursus lagen vond ik erg prettig. Ben volledig op de hoogte nu, vandaar is een vervolg niet nodig.
Wat vond u niet goed?: Kan niets bedenken..

4.3

Wat vond u goed?: De uitleg van het principe en de te hanteren methodes.
Wat vond u niet goed?: Soms iets te weinig structuur. Het tempo was soms te laag en dan weer veel te hoog. Het was soms moeilijk om "bij te blijven".

4.3

Wat vond u goed?: Begonnen met een theoretische kadering van de nood aan responsive design. Zo ontdekte je snel het belang ervan. Daarna werd al snel in de html en css code gedoken. Het werd dus zeer praktisch aangepakt. Tenslotte keken we naar de jquery-scripts en geavanceerde toepassingen. Het was niet altijd even makkelijk, maar je weet wel dat de mogelijkheden quasi eindeloos zullen worden.
Wat vond u niet goed?: Weinig. Ben tevreden over de opleiding: bereikbare locatie, gespecialiseerde docent, uitgerust leslokaal.

4.3

Wat vond u goed?: De leraar vond ik prima.

4.3

Wat vond u goed?: Leren door klassikaal toe te passen samen met de docent, zodat vragen/problemen meteen werden beantwoord/aangepakt.

4.3

Wat vond u goed?: Het boekje "responsive webdesign" is erg goed en de ppt-presentatie een goede aanvulling.

4.3

Wat vond u goed?: Groep bestond uit een klein aantal deelnemers waardoor er voldoende ruimte was voor interactie en discussie.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus Responsive Webdesign gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus Responsive Webdesign en de behandelde modulen, bijvoorbeeld oriëntatie op tablets/smartphones, media queries met CSS3 en JavaScript, flexibele lay-outs en custom lay-out structures: content, sidebars, footers en navigation. Als professionele webdesigner kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige webdevelopers!

Cursus Responsive Webdesign: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in België. Ook beschikbaar in Utrecht en Eindhoven.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus Responsive Webdesign wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een webdesigner wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsive websites aan de hand van fluid grids en custom lay-out structures en zal jullie opleiden tot een webdeveloper. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus Responsive Webdesign op maat aan bij ons op locatie.

Cursus Responsive Webdesign: Tarieven

Tarief

De Cursus Responsive Webdesign kost €1499,- (€1813,- incl. BTW). (kmo subsidie mogelijk)

Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).

Kmo-portefeuille voor ondernemers

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het je eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming.

 • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
 • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet je gewoon online. Ook je subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus.

Subsidies stopzetten en terugbetaling

Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website.

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van. Tijdens de Cursus Responsive Webdesign maak je eigen responsive website met o.a. flexibele grids, afbeeldingen, lay-outs en zorg je er voor dat deze responsive website via alle browsers te bereiken is. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel webdesigner noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Als webdesigner zijn er voor jouw volop mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Aangezien technologische ontwikkelingen steeds verder gaan, wordt er ook van jou als webdesigner meer verwacht. Wanneer je bent opgeleid tot een webdesigner die verstand heeft van responsive websites, is de kans erg groot dat je snel aan het werk kunt. Er is wel veel concurrentie, maar dat wil niet zeggen dat je geen kunt vinden. Er is nog altijd de optie om zelf als zelfstandig webdesigner te starten.

Cursus Responsive Webdesign: Virtuele training

De Cursus Responsive Webdesign online

Wil je de Cursus Responsive Webdesign online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus Responsive Webdesign speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus Responsive Webdesign!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.