Opleiding C# Professional

 • 9 dagen
 • 4799
 • eerstvolgende startdatum 13 maart  startgarantie

C# is een object georiënteerde taal voor het ontwikkelen van software op het .NET-platform. Met C# ontwikkel je standalone- en webapplicaties Tijdens de Opleiding C# Professional leer je programmeren in deze krachtige taal en maak je je eigen applicatie.

C# is een object georiënteerde taal voor het ontwikkelen van software op het .NET-platform. Met C# ontwikkel je standalone- en webapplicaties Tijdens de Opleiding C# Professional leer je programmeren in deze krachtige taal en maak je je eigen applicatie.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Opleiding C# Professional

Alle startdata
Waar en wanneer wilt u de opleiding volgen?

Beoordelingen

Opleiding C# Professional

Wat vond u goed? Goede bruikbare praktische adviezen gekregen en na de cursus is het besef ingedaald dat het systeem zoveel mogelijkheden heeft dat het verstandig is om alvorens je de site maakt eerst na te denken over de functionaliteit die gewenst is.

E.M. van der Wouden te Buren 5.0
Alle beoordelingen

Wat is C#?

C#, ook wel C# genoemd, is een object georiënteerde programmeertaal die is ontwikkeld door Microsoft. C# is een onderdeel van het .NET-framework, net als Visual Basic (VB). Met C# heeft Microsoft de kracht van talen als C++ en Java gekoppeld aan het gebruiksgemak van VB. De kern van de syntaxis van C# is vergelijkbaar met Java, C en C++. In de bibliotheek en omgeving is met name een sterke invloed te zien van Object Pascal en Delphi. Aangezien C# samen met het .NET-framework is geïntroduceerd, wordt C# beschouwd als de belangrijkste taal voor dit platform. Daarnaast is C# ook een multi-paradigmaprogrammeertaal. Dat is een programmeertaal waarbij er verschillende programmeertechnieken door elkaar gebruikt kunnen worden. Je kunt met C# generieke programmeerfuncties gebruiken, maar ook object en component georiënteerd programmeren.
Tijdens de cursus C# Professional leer je gebruik te maken van de programmeertaal C# en ontwikkel je een applicatie op basis van C# en een database met SQL.

Opleiding C# Professional: Inleiding

Cursus C# Professional Edition: Inleiding

C# is een object-georiënteerde programmeertaal die is ontwikkeld door Microsoft en maakt onderdeel uit van het .NET framework. Met C# heeft Microsoft de kracht van talen als C++ en Java gekoppeld aan het gebruiksgemak van Visual Basic. C# wordt in de professionele praktijk ingezet voor het ontwikkelen voor zowel het web als voor de desktop, of combinaties daarvan.

In de Opleiding C# Professional leer je in korte tijd een applicatie te ontwikkelen op basis van C# en een database. Jij maakt kennis met het .NET framework, waarbinnen je jouw applicaties gaat ontwikkelen. Verder leer jij object georiënteerd programmeren in C# en hoe je in SQL Server een relationele database opzet.

Wij richten ons in de Opleiding C# Professional op zowel het ontwikkelen van webapplicaties als het ontwikkelen van desktopapplicaties. Je leert werken met specifieke webbibliotheken van het .NET framework, als met specifieke desktop (Windows) functionaliteit. Voor jouw eindopdracht kies jij zelf een variant.

Competenties en vaardigheden

Om een goede C# developer te worden, werk je tijdens de Opleiding C# Professional aan de volgende competenties en vaardigheden: basisprincipes van programmeren met C#, werken met classes en objects, gebruik van Web Forms, gebruik van het .NET-framework, ontwikkelen van een applicatie en ontwikkelen van een relationele SQL database.
Tijdens de cursus C# leer je deze programmeertaal optimaal kennen en gaan we in op de diverse mogelijkheden die het jou biedt.

Gerelateerd aan Opleiding C# Professional

Opleiding C# Professional: Modulen

Onze Opleiding C# Professional is uitgebreid: de bedoeling is dat je aan het einde van de training c# echt c# kunt programmeren. Dat betekent: een serieuze applicatie ontwikkelen volgens de laatste methodieken. Naast de standaard methodieken is MVC, Visual Studio, Entity Framework en LINQ ook onderdeel van deze opleiding.

Programmeren in C#

In deze module leer je de basisprincipes van programmeren kennen:

 • C# introductie
 • Hoe zit de syntax van C# in elkaar?
 • Klassen en objecten
 • Overerving
 • Exception Handling
 • Namespaces
 • Threads
 • Synchronisation
 • Special classes
 • Utility Classes
 • Generics
 • Collections
 • Remote data
 • File I/O

Werken met Visual Studio

Binnen de Opleiding C# Professional maken we gebruik van Visual Studio. Visual Studio is de visuele editor die gebruikt wordt om applicaties in het .NET framework te bouwen. De editor is een onmisbare hulp om snel te kunnen bouwen in C#.

MVC Applicaties bouwen

Wanneer we een applicatie bouwen onderscheiden we verschillende lagen. Binnen deze training C# zetten we onze applicaties op door middel van de MVC (Model, View, Controller) methode. Dit komt de onderhoudbaarheid van de applicatie enorm ten goede.

Databases met Entity Framework (EF) en LINQ

De database is in veel gevallen het kloppende hart van een applicatie. Binnen de Opleiding C# Professional definiëren we een database die we gebruiken in de eindopdracht. We bevragen deze database door middel van het ORM-framework Entity Framework (EF) en met behulp van LINQ queries.

Eindcasus

In overleg met jouw docent bepaal je desgewenst een eindcasus. Je werkt deze onder begeleiding van de docent uit. Alle aspecten van de voorgaande modulen komen aan bod. Je ontwikkelt een web– of desktopapplicatie op basis van een database. Wanneer jouw applicatie voldoende worden bevonden, ontvang je aan het einde van de opleiding het examencertificaat. Wil je geen applicatie ontwikkelen, dan ontvang je een deelnamecertificaat.

Alternatief

Wil jij je graag verder verdiepen in de programmeertaal C#? Schrijf je dan in voor een masterclass C#! Tijdens de masterclass C# leer je veel meer over de diverse programmeertechnieken en zul je ook een geavanceerdere applicatie ontwikkelen aan de hand van deze technieken. Hierbij wordt natuurlijk weer gebruik gemaakt van het .NET-framework, met daarnaast de SQL Server database. Of wil jij liever gebruik maken van een andere programmeertaal die veel te bieden heeft? Schrijf je dan in voor een opleiding C++! C++ is ook een multi-paradigmaprogrammeertaal. Tijdens de cursus C++ ga je aan de slag met het maken van een C++ applicatie en leer je diverse functies van het C++ programmeren.

Opleiding C# Professional: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Opleiding C# Professional verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Visual Studio express edition

Tijdens de opleiding maken wij gebruik van de vrij beschikbare Visual Studio express edition ontwikkelomgeving. Deze omgeving biedt veel standaardfunctionaliteiten die het ontwikkelen van C# applicaties vereenvoudigt.

Cursus C#: Literatuur

Eduvision maakt altijd gebruik van de laatste inzichten op het gebied van .NET en C#. De meeste literatuur die we in deze opleiding gebruiken komt vers van de pers.

Cursus C#: Programmatuur

De software die tijdens de opleiding gebruikt wordt is voor een groot deel gratis te downloaden en te installeren. In de bij de opleiding behorende syllabus zal een handleiding worden opgenomen voor de installatie van deze software.

Cursus C#: Platform

De gebruikte programmatuur is alleen beschikbaar voor het Windows platform. Het .NET framework draait op Windows systemen. Tijdens de opleiding zijn Windows PC's beschikbaar met alle benodigde software. Mocht jij buiten de lessen om gebruik willen maken van een Mac, dan dien je te beschikken over een ASP.NET hostingaccount.

Cursus C#: Discussieer mee!

Ben jij op zoek naar een plek waar je vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent .Net & C# met medecursisten en professionals kunt delen? Of wil jij je omringen met mede professionals? Word dan lid van de vakgroep voor .Net/C# professionals van Eduvision en discussieer mee!

Cursus C#: ontwikkelingen

C# is een erg flexibele programmeertaal. Dankzij die flexibiliteit kan C# ook als scripttaal gebruikt worden. Dit zou je eventueel kunnen gebruiken bij het ontwikkelen van games. Zo is C# standaard geïmplementeerd in Unity 3D. Daarnaast kan C# ook als scripttaal gebruikt worden in applicaties die met C++ zijn geschreven.
Een ander onderdeel van het .NET-framework is de ASP. Dit staat voor Active Server Pages. Met ASP.NET kan er met behulp van programmacode webpagina’s gemaakt worden op webservers. Door gebruik te maken van ASP.NET kan C# zelfs gebruikt worden als alternatief voor PHP.

Opleiding C# Professional: Beoordelingen

5.0

Wat vond u goed? Goede bruikbare praktische adviezen gekregen en na de cursus is het besef ingedaald dat het systeem zoveel mogelijkheden heeft dat het verstandig is om alvorens je de site maakt eerst na te denken over de functionaliteit die gewenst is.

5.0

Wat vond u goed?: De wijze van les geven vond ik zeer goed. Hierdoor heb ik veel van de stof in een zeer rap tempo kunnen leren. Wat vond u niet goed?: Geen, ik heb enkel lovende woorden voor deze opleiding en docent.

5.0

Wat vond u goed?: Het werken in een kleine groep heb ik als bijzonder prettig ervaren. De inhoudelijke kennis en flexibiliteit mbt behandelen/herhalen van de stof door de leraar.
Wat vond u niet goed?: Het meegeleverde C#/asp.NET boek is niet echt handig. Het bevat geen index, je moet al flink wat kennis hebben om te weten waar je iets op kunt zoeken.

5.0

Wat vond u goed?: Docent was zeer bekwaam.

5.0

Wat vond u goed?: de docent heeft praktijk en theorie perfect op elkaar laten aansluiten. We hebben precies de informatie gekregen die we niet uit de boeken konden halen.

5.0

Wat vond u goed?: Kleine groep, kennis docent.

5.0

Wat vond u goed?: Leraar, locatie.
Wat vond u niet goed?: Te veel leerstof in 1 cursus. Je kon nu alleen maar de hoofdpunten behandelen. Als de cursus gedeeld zou zijn in twee cursussen, web en winforms in dezelfde tijd dan kon er dieper op de leerstof ingegaan worden.

5.0

Wat vond u goed?: Een degelijke combinatie in theorie
Wat vond u niet goed?: Liever 15 dagen voor dezelfde materie i.p.v. de huidige 8.

5.0

Wat vond u goed?: Kleine aantal cursisten, goede docent

5.0

Wat vond u goed?: Ik vond de aansluiting van de opdrachten als uitleg zeer goed aansluiten op de praktijk(uitvoering)
Wat vond u niet goed?: niet over te melden

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Opleiding C# Professional gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Opleiding C# Professional en de behandelde modulen, bijvoorbeeld werken met classes en objects, het gebruik van Web Forms, het gebruik van het .NET-framework en het ontwikkelen van een relationele SQL database. Als C# developer kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige C# ontwikkelaars!

Opleiding C# Professional: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in België. Ook beschikbaar in Utrecht en Eindhoven.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Cursus c#: Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Opleiding C# Professional wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een C# developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in alle programmeertechnieken van C#, inclusief het ontwikkelen van een applicatie met C# en zal jullie opleiden tot een C# ontwikkelaar. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Opleiding C# Professional op maat aan bij ons op locatie.

Opleiding C# Professional: Tarieven

Tarief

De Opleiding C# Professional kost €4799,- (€5806,- incl. BTW). (kmo subsidie mogelijk)

Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).

Kmo-portefeuille voor ondernemers

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het je eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming.

 • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
 • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet je gewoon online. Ook je subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus.

Subsidies stopzetten en terugbetaling

Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website.

Certificering Opleiding C# Professional

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het multi-paradigmaprogrammeertaal C#, waarbij het generieke en het object georiënteerd programmeren wordt gebruikt. Je leert werken met de classes, objects, Web Forms en het .NET-framework. Tijdens de Opleiding C# Professional ontwikkel je een eigen applicatie met C# in combinatie met een relationele database van SQL. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel C# developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Na de Opleiding C# Professional: Arbeidsperspectief

Er is veel vraag naar software developers en programmeurs. Hierbij wordt er niet alleen gevraagd naar C# developers, maar ook naar .NET developers. Je houdt je dus bezig met het ontwikkelen van software. Jouw taken zullen veelal het bedenken, ontwikkelen en testen van applicaties zijn. Daarbij wordt er regelmatig gevraagd naar ervaring met HTML, CSS en JavaScript.

Opleiding C# Professional: Virtuele training

De Opleiding C# Professional online

Wil je de Opleiding C# Professional online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Opleiding C# Professional speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Opleiding C# Professional!

C# is een object georiënteerde taal voor het ontwikkelen van software op het .NET-platform. Met C# ontwikkel je standalone- en webapplicaties Tijdens de Opleiding C# Professional leer je programmeren in deze krachtige taal en maak je je eigen applicatie.

Opleiding C# Professional: Inleiding

Cursus C# Professional Edition: Inleiding

C# is een object-georiënteerde programmeertaal die is ontwikkeld door Microsoft en maakt onderdeel uit van het .NET framework. Met C# heeft Microsoft de kracht van talen als C++ en Java gekoppeld aan het gebruiksgemak van Visual Basic. C# wordt in de professionele praktijk ingezet voor het ontwikkelen voor zowel het web als voor de desktop, of combinaties daarvan.

In de Opleiding C# Professional leer je in korte tijd een applicatie te ontwikkelen op basis van C# en een database. Jij maakt kennis met het .NET framework, waarbinnen je jouw applicaties gaat ontwikkelen. Verder leer jij object georiënteerd programmeren in C# en hoe je in SQL Server een relationele database opzet.

Wij richten ons in de Opleiding C# Professional op zowel het ontwikkelen van webapplicaties als het ontwikkelen van desktopapplicaties. Je leert werken met specifieke webbibliotheken van het .NET framework, als met specifieke desktop (Windows) functionaliteit. Voor jouw eindopdracht kies jij zelf een variant.

Competenties en vaardigheden

Om een goede C# developer te worden, werk je tijdens de Opleiding C# Professional aan de volgende competenties en vaardigheden: basisprincipes van programmeren met C#, werken met classes en objects, gebruik van Web Forms, gebruik van het .NET-framework, ontwikkelen van een applicatie en ontwikkelen van een relationele SQL database.
Tijdens de cursus C# leer je deze programmeertaal optimaal kennen en gaan we in op de diverse mogelijkheden die het jou biedt.

Gerelateerd aan Opleiding C# Professional

Opleiding C# Professional: Modulen

Onze Opleiding C# Professional is uitgebreid: de bedoeling is dat je aan het einde van de training c# echt c# kunt programmeren. Dat betekent: een serieuze applicatie ontwikkelen volgens de laatste methodieken. Naast de standaard methodieken is MVC, Visual Studio, Entity Framework en LINQ ook onderdeel van deze opleiding.

Programmeren in C#

In deze module leer je de basisprincipes van programmeren kennen:

 • C# introductie
 • Hoe zit de syntax van C# in elkaar?
 • Klassen en objecten
 • Overerving
 • Exception Handling
 • Namespaces
 • Threads
 • Synchronisation
 • Special classes
 • Utility Classes
 • Generics
 • Collections
 • Remote data
 • File I/O

Werken met Visual Studio

Binnen de Opleiding C# Professional maken we gebruik van Visual Studio. Visual Studio is de visuele editor die gebruikt wordt om applicaties in het .NET framework te bouwen. De editor is een onmisbare hulp om snel te kunnen bouwen in C#.

MVC Applicaties bouwen

Wanneer we een applicatie bouwen onderscheiden we verschillende lagen. Binnen deze training C# zetten we onze applicaties op door middel van de MVC (Model, View, Controller) methode. Dit komt de onderhoudbaarheid van de applicatie enorm ten goede.

Databases met Entity Framework (EF) en LINQ

De database is in veel gevallen het kloppende hart van een applicatie. Binnen de Opleiding C# Professional definiëren we een database die we gebruiken in de eindopdracht. We bevragen deze database door middel van het ORM-framework Entity Framework (EF) en met behulp van LINQ queries.

Eindcasus

In overleg met jouw docent bepaal je desgewenst een eindcasus. Je werkt deze onder begeleiding van de docent uit. Alle aspecten van de voorgaande modulen komen aan bod. Je ontwikkelt een web– of desktopapplicatie op basis van een database. Wanneer jouw applicatie voldoende worden bevonden, ontvang je aan het einde van de opleiding het examencertificaat. Wil je geen applicatie ontwikkelen, dan ontvang je een deelnamecertificaat.

Alternatief

Wil jij je graag verder verdiepen in de programmeertaal C#? Schrijf je dan in voor een masterclass C#! Tijdens de masterclass C# leer je veel meer over de diverse programmeertechnieken en zul je ook een geavanceerdere applicatie ontwikkelen aan de hand van deze technieken. Hierbij wordt natuurlijk weer gebruik gemaakt van het .NET-framework, met daarnaast de SQL Server database. Of wil jij liever gebruik maken van een andere programmeertaal die veel te bieden heeft? Schrijf je dan in voor een opleiding C++! C++ is ook een multi-paradigmaprogrammeertaal. Tijdens de cursus C++ ga je aan de slag met het maken van een C++ applicatie en leer je diverse functies van het C++ programmeren.

Opleiding C# Professional: Beoordelingen

5.0

Wat vond u goed? Goede bruikbare praktische adviezen gekregen en na de cursus is het besef ingedaald dat het systeem zoveel mogelijkheden heeft dat het verstandig is om alvorens je de site maakt eerst na te denken over de functionaliteit die gewenst is.

5.0

Wat vond u goed?: De wijze van les geven vond ik zeer goed. Hierdoor heb ik veel van de stof in een zeer rap tempo kunnen leren. Wat vond u niet goed?: Geen, ik heb enkel lovende woorden voor deze opleiding en docent.

5.0

Wat vond u goed?: Het werken in een kleine groep heb ik als bijzonder prettig ervaren. De inhoudelijke kennis en flexibiliteit mbt behandelen/herhalen van de stof door de leraar.
Wat vond u niet goed?: Het meegeleverde C#/asp.NET boek is niet echt handig. Het bevat geen index, je moet al flink wat kennis hebben om te weten waar je iets op kunt zoeken.

5.0

Wat vond u goed?: Docent was zeer bekwaam.

5.0

Wat vond u goed?: de docent heeft praktijk en theorie perfect op elkaar laten aansluiten. We hebben precies de informatie gekregen die we niet uit de boeken konden halen.

5.0

Wat vond u goed?: Kleine groep, kennis docent.

5.0

Wat vond u goed?: Leraar, locatie.
Wat vond u niet goed?: Te veel leerstof in 1 cursus. Je kon nu alleen maar de hoofdpunten behandelen. Als de cursus gedeeld zou zijn in twee cursussen, web en winforms in dezelfde tijd dan kon er dieper op de leerstof ingegaan worden.

5.0

Wat vond u goed?: Een degelijke combinatie in theorie
Wat vond u niet goed?: Liever 15 dagen voor dezelfde materie i.p.v. de huidige 8.

5.0

Wat vond u goed?: Kleine aantal cursisten, goede docent

5.0

Wat vond u goed?: Ik vond de aansluiting van de opdrachten als uitleg zeer goed aansluiten op de praktijk(uitvoering)
Wat vond u niet goed?: niet over te melden

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Opleiding C# Professional gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Opleiding C# Professional en de behandelde modulen, bijvoorbeeld werken met classes en objects, het gebruik van Web Forms, het gebruik van het .NET-framework en het ontwikkelen van een relationele SQL database. Als C# developer kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige C# ontwikkelaars!

Opleiding C# Professional: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in België. Ook beschikbaar in Utrecht en Eindhoven.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Cursus c#: Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Opleiding C# Professional wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een C# developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in alle programmeertechnieken van C#, inclusief het ontwikkelen van een applicatie met C# en zal jullie opleiden tot een C# ontwikkelaar. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Opleiding C# Professional op maat aan bij ons op locatie.

Opleiding C# Professional: Tarieven

Tarief

De Opleiding C# Professional kost €4799,- (€5806,- incl. BTW). (kmo subsidie mogelijk)

Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).

Kmo-portefeuille voor ondernemers

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het je eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming.

 • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
 • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet je gewoon online. Ook je subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus.

Subsidies stopzetten en terugbetaling

Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website.

Certificering Opleiding C# Professional

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het multi-paradigmaprogrammeertaal C#, waarbij het generieke en het object georiënteerd programmeren wordt gebruikt. Je leert werken met de classes, objects, Web Forms en het .NET-framework. Tijdens de Opleiding C# Professional ontwikkel je een eigen applicatie met C# in combinatie met een relationele database van SQL. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel C# developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Na de Opleiding C# Professional: Arbeidsperspectief

Er is veel vraag naar software developers en programmeurs. Hierbij wordt er niet alleen gevraagd naar C# developers, maar ook naar .NET developers. Je houdt je dus bezig met het ontwikkelen van software. Jouw taken zullen veelal het bedenken, ontwikkelen en testen van applicaties zijn. Daarbij wordt er regelmatig gevraagd naar ervaring met HTML, CSS en JavaScript.

Opleiding C# Professional: Virtuele training

De Opleiding C# Professional online

Wil je de Opleiding C# Professional online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Opleiding C# Professional speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Opleiding C# Professional!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.