Eduvision - Veelgestelde vragen (FAQ)

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we een aantal vragen en antwoorden hieronder voor je op een rij gezet. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

1. Waar vindt de training plaats?

De training vindt plaats op elke door jou gewenste locatie. We beschikken over cursuslocaties in Antwerpen, Gent, Kontich, Brussel, Mechelen en Turnhout. Elders in het land is ook een optie. Feitelijk is alles mogelijk, dus bel ons vooral om te bespreken wat in jouw geval de opties zijn.

2. Zorgen jullie voor een lunch tijdens de training?

Ja, wij zorgen bij elke (voor jou externe) dagtraining voor een lekkere lunch. Deze lunch is inbegrepen in het cursustarief en bestaat uit diverse luxe broodjes, en/of salade/soep en sap. Natuurlijk is er daarnaast de gehele dag koffie en thee beschikbaar. Vindt de training plaats op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, dan verzorgt je werkgever de lunch normaal gesproken. Wil je de opties overleggen, bel ons gerust; we bespreken het graag met je.

3. Wat zijn de aanvangs- en eindtijden van de training?

De meeste trainingen worden overdag gegeven en duren van 9:30 tot 16:30 uur. Er is ook een aantal trainingen dat in de avonduren wordt verzorgd; deze duren doorgaans van 19:00 tot 22:00 uur. In overleg zijn vanzelfsprekend ook andere tijdstippen of afspraken mogelijk.

4. Mijn werkgever betaalt voor mijn training. Waar kan ik dat aangeven?

Op ons inschrijfformulier kun je aangeven waar we de factuur voor de training naar toe mogen sturen. Mocht je in het kader van je training telefonisch contact hebben met een van onze adviseurs, dan kun je dit ook bij hen aangeven.

5. Kan ik gebruik maken van belastingvoordeel?

Voor cursisten woonachtig in België is het mogelijke interessante kortingen te krijgen met behulp van de KMO-portefeuille. De mogelijkheden voor deze portefeuille staan bij elke cursus uitgelegd onder het tabje tarieven.

6. Kan ik in termijnen betalen?

Het is bij Eduvision altijd mogelijk om je training in termijnen te betalen. Wil je weten hoe dit werkt? Bel ons gerust voor meer informatie.

CONTACT
Eduvision Locatie Apeldoorn

Eduvision Opleiding & Training
Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Nederland
info@eduvision.be
03 747 0310

IBAN: NL34INGB0006207020
KVK Nederland: 08088389

Routebeschrijving (PDF)

EDUVISION
  • is al 20 jaar thuis in IT & Tech
  • levert passende oplossingen
  • vertaalt ‘theorie’ naar ‘praktijk’
  • biedt antwoord op elk vraagstuk
  • is pas tevreden als jij dat bent