Over Eduvision

Bij Eduvision kun je terecht voor ruim 1000 hoogwaardige praktijkgerichte cursussen en opleidingen die binnen de academies Webdesign, Programmeren, Internet Marketing, Big Data, Business Intelligence, IT, Grafische Vormgeving, en/of Sales aangeboden worden. Trainingen zijn altijd gericht op de praktijk en vaak staat je eigen case centraal, zodat het rendement van de training zo hoog mogelijk ligt. Je wordt intensief begeleid door trainers uit de praktijk, die niet alleen theoretische kennis hebben van het vakgebied, maar ook zelf binnen het vakgebied hebben gewerkt. Naast klassikalen trainingen kun je ook kiezen voor incompany cursussen, waarbij de trainer bij jou op locatie de training verzorgt. Door deze individuele benadering en verdere verdieping op je eigen case ligt het rendement vaak nog iets hoger! Bekijk alle opleidingen of vraag de opleidingsadviseurs om advies.

Hoe het allemaal begon

Op 1 juni 2000 openden de voormalige collega’s Arjan Burger en Robin van der Lande de opleidingsdeuren van Eduvision. Als een kleine tweemanszaak, gestart op de zolderkamer in het appartement van Robin, was het hard werken om Eduvision van de grond te krijgen, het vertrouwen van mensen te winnen en naamsbekendheid op te bouwen. Nu, jaren later, staan beide kapiteins nog steeds op het Eduvisionschip mét: een aanbod van ruim 1000 cursussen, meer dan 150.000 klanten, twintig mensen in dienst, een professioneel kantoor in het hartje van Apeldoorn en nog steeds de ambitie zich te blijven ontwikkelen.

Praktisch als uitgangspunt

In de afgelopen dertien jaar is er veel veranderd binnen de muren van Eduvision. De opleidingsaanbieder kent inmiddels een breed scala aan professionele cursussen onder andere op het gebied van internetmarketing, website-ontwikkeling, design, programmeren, big data, webredactie, social media en sales. Ondanks de groei en enorme ontwikkelingen binnen Eduvision is het uitganspunt vandaag de dag nog steeds hetzelfde als dertien jaar geleden: praktisch! Niet allemaal dikke boeken met theorie, maar ‘gewoon’ cursussen waarin de praktijk centraal staat en waar je aan het einde van de rit wat mee kunt.

Ambitie: kennis delen over de hele wereld!

Eduvision blijft ambitieus om zowel zichzelf te blijven ontwikkelen, als om kennis te blijven delen. Naast Nederland deelt Eduvision op dit moment actief kennis in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg en dit jaar worden ook de markten in Engeland en Frankrijk aangeboord. De 2.0-visie, de continue honger om zichzelf te blijven verbeteren en het internationale karakter zijn punten die Eduvision kenmerken. En met deze kenmerken wil Eduvision een opleidingsaanbieder zijn die mensen over de hele wereld inspireert en motiveert om hun kennis naar een hoger niveau te tillen. Oftewel: share the knowledge around the world!

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten