Over Eduvision

Eduvision: Altijd een passende oplossing

Bij Eduvision bieden we opleidingen op het gebied van IT, Tech en Business in de breedste zin van het woord. IT, Tech en Business zijn in de praktijk vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden; daarom bieden we onze opleidingen en trainingen niet alleen aan op deze drie afgebakende gebieden, maar ook op de snijvlakken daarvan. Ons doel is om je altijd een training, cursus of opleiding te bieden die precies aansluit bij jouw specifieke wensen, behoefte of praktijksituatie. Voor jou alleen, voor je team of voor je hele bedrijf. Dus welke opleidingsbehoefte je ook hebt, bij ons mag je altijd rekenen op een passende oplossing.

Onze visie

‘IT’ en ‘tech’ spelen een steeds belangrijker rol in ons dagelijks leven, en de ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in rap tempo op. ‘Kennis’ is een voorwaarde om gelijke tred te houden met al deze ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Als bedrijf wil je ook in de toekomst kunnen concurreren in een constant veranderende markt; het is dus essentieel om je kennis up-to-date te houden. Dat laatste geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Daarom zoeken wij, mede voor het verzorgen van onze trainingen, in toenemende mate de samenwerking op met bedrijven met vaak zeer specialistische kennis. Hierdoor blijft niet alleen onze kennis actueel, maar kunnen we jou als klant ook inzicht geven in de laatste trends en ontwikkelingen.

Onze vakexperts

Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door vakexperts die zelf actief zijn binnen bedrijfsleven en overheid. Zij brengen niet alleen de meest actuele kennis mee, maar ook waardevolle praktijkervaring. Dit stelt hen in staat om een concrete vertaalslag te maken van ‘theorie’ naar ‘praktijk’ en om effectief aan te sluiten bij jouw dagelijkse werksituatie. Omgekeerd betekent het dat je antwoord mag verwachten op al je vragen, voortkomend uit die dagelijkse praktijk. Welbeschouwd mag je onze vakexpert tijdens de training beschouwen als je persoonlijke adviseur.

De voordelen van een maatwerktraining

Elk vraagstuk en elke situatie is anders; daarom hebben veel van onze klanten behoefte aan maatwerk. Tijdens een maatwerktraining staan jouw organisatie en (bedrijfs)vraagstukken centraal. Deze vraagstukken lopen als een rode draad door het lesprogramma heen en indien gewenst werken we gericht aan een door jou uitgekozen praktijkcase. Ons maatwerkconcept biedt je de mogelijkheid om het lesprogramma volledig te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse (werk)praktijk.

In alle rust trainen op de Veluwe

Vind je het leuk om eens even weg te zijn van je eigen werkplek en heb je behoefte aan een prettige en leerzame dag in een inspirerende omgeving? Dan ontvangen we je graag op onze trainingslocatie in Apeldoorn, op steenworp afstand van Paleis het Loo en de uitgestrekte Veluwse bossen. In ons monumentale pand leer je gedurende de dag alles wat je weten wilt en tussen de middag geniet van je een heerlijke lunch of haal je een frisse neus in de Kroondomeinen aan de overkant van de straat.

Onze belofte: Kwaliteit van dienstverlening

Eduvision is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse, Belgische, Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt. We hechten daarbij veel waarde aan ‘het leveren van kwaliteit’ en aan ‘klantgerichtheid’. We doen er alles aan om je als klant precies te leveren waar je om vraagt, en liefst nog meer. Daarom mag je erop rekenen dat we je altijd een training of opleiding bieden die precies aansluit bij je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. En mocht onze dienstverlening ondanks al onze inspanningen niet overeenkomen met hetgeen je van ons verwacht had, dan doen we er alles aan om dat voor je op te lossen. We zien je tenslotte heel graag terug bij een volgende training.

CONTACT
Eduvision Locatie Apeldoorn

Eduvision Opleiding & Training
Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Nederland
info@eduvision.be
03 747 0310

IBAN: NL34INGB0006207020
KVK Nederland: 08088389

Routebeschrijving (PDF)

EDUVISION
  • is al 20 jaar thuis in IT & Tech
  • levert passende oplossingen
  • vertaalt ‘theorie’ naar ‘praktijk’
  • biedt antwoord op elk vraagstuk
  • is pas tevreden als jij dat bent