Certificering

Waarom certificeren?

Nadat je het volledige cursustraject hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat waarmee je succesvolle afronding van de cursus wordt bevestigd. Eduvision is een gerenommeerd, internationaal opleidingscentrum dat over ruim tien jaar ervaring beschikt. De ruime ervaring en bekendheid in combinatie met de vele duizenden tevreden cursisten die je zijn voorgegaan, maakt dit certificaat tot een hoogwaardig kwaliteitsbewijs van jouw opgedane kennis. Ook bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het ook in het buitenland te gebruiken is.

Kwaliteit waarborgen

Uiteraard doen wij er alles aan om de kwaliteit van de cursus, en dus het certificaat, te waarborgen. Zo worden de cursussen in kleine groepen gegeven, zijn onze trainers echte vakexperts met vele jaren ervaring, de theorie is altijd up-to-date en bestaat er volop de mogelijkheid voor individuele afhandeling van vragen. Bovendien eindigt elke cursus, indien je wenst, met een examen of eindopdracht zodat we ook daadwerkelijk kunnen testen of je over de gewenste competenties beschikt. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit van onze certificaten.

Praktijkgerichte aanpak

Natuurlijk is het belangrijk om door middel van een certificaat aan te tonen dat je over bepaalde competenties beschikt. Maar minstens zo belangrijk is om in de praktijk aan te kunnen tonen wat je kunt. Daarom beschikken vele van onze cursussen over zeer praktijkgerichte (eind)opdrachten die je vanuit je eigen bedrijf kunt meenemen. Nadat je de cursus met succes hebt afgerond kun je deze opdrachten opnemen in je portfolio waardoor je, naast je certificaat, ook op deze manier nog een streepje voor hebt op je concurrenten.

CONTACT
Eduvision Locatie Apeldoorn

Eduvision Opleiding & Training
Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Nederland
info@eduvision.be
03 747 0310

IBAN: NL34INGB0006207020
KVK Nederland: 08088389

Routebeschrijving (PDF)

EDUVISION
  • is al 20 jaar thuis in IT & Tech
  • levert passende oplossingen
  • vertaalt ‘theorie’ naar ‘praktijk’
  • biedt antwoord op elk vraagstuk
  • is pas tevreden als jij dat bent