Cursus JavaScript

  • 3 dagen
  • 1499
  • eerstvolgende startdatum 8 december  startgarantie

JavaScript is een krachtige cliënt-side programmeertaal waarmee je webpagina's interactief maakt en webapplicaties ontwikkelt. Als professioneel webdeveloper is kennis van JavaScript een must. Tijdens de Cursus JavaScript leer je de ins- en outs kennen van deze krachtige programmeertaal.

JavaScript is een krachtige cliënt-side programmeertaal waarmee je webpagina's interactief maakt en webapplicaties ontwikkelt. Als professioneel webdeveloper is kennis van JavaScript een must. Tijdens de Cursus JavaScript leer je de ins- en outs kennen van deze krachtige programmeertaal.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Cursus JavaScript

Alle startdata
Waar en wanneer wilt u de opleiding volgen?

Beoordelingen

Cursus JavaScript

Wat vond u goed? Veel praktijkoefeningen. Heeft u verbeterpunten? Iets meer theorie had wel gemogen over stukje basiskennis.

Anoniem 4.0
Alle beoordelingen

Wat is JavaScript?

JavaScript is (met name) een cliënt-side scripttaal die veel wordt gebruikt om webpagina’s interactief te maken. Door het gebruik van JavaScript aan HTML-pagina’s toe te voegen, is het mogelijk deze pagina’s meer interacties mee te geven die met alleen HTML niet mogelijk zijn. JavaScript gebruik je dus in combinatie met HTML en CSS, waarbij een webpagina minder statisch wordt gemaakt. Dat JavaScript cliënt-side is, is terug te zien aan de scripts. Deze worden namelijk in de webbrowser uitgevoerd. JavaScript kan ook gebruikt worden als server-side scripttaal. Je kunt dan programma’s schrijven die uitgevoerd worden door de webservers. Qua syntaxis lijkt JavaScript erg veel op de programmeertaal Java, maar vertoont verder geen overeenkomsten. Met name door de naamgeving ontstaat er veel verwarring. JavaScript hoeft ook niet gecompileerd te worden, maar wordt direct gelezen. Beide talen zijn object georiënteerd, maar JavaScript is niet gebaseerd op klassen.
Tijdens de cursus JavaScript leer je scripts schrijven en maak je een eigen interactieve webpagina. Daarnaast ga je aan de slag met het JavaScript-model (DOM), JavaScript Event, JavaScript DHTML en object oriëntatie.

Cursus JavaScript: Inleiding

Tijdens de cursus

Tijdens de Cursus JavaScript leer jij de taal JavaScript uitgebreid kennen. Je gaat aan de slag met het JavaScript-model (DOM) en we gaan in op het JavaScript Event-model. Ook leer je met JavaScript DHTML werken en behandelen we veel gebruikte objecten die JavaScript nodig heeft om zijn werk in HTML te kunnen doen. Jij leert JavaScripts te schrijven.

Resultaat

Na afloop van de cursus ben jij in staat om JavaScript te gebruiken voor het schrijven van cliënt-site, platform en onafhankelijke programma's in JavaScript. Je kunt JavaScripts schrijven en inzetten om webpagina's interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de Cursus JavaScript. Jij maakt jouw eigen webpagina met JavaScript door zelf een script te schrijven, forms te valideren, frames aan te sturen en images op te nemen.

Competenties en vaardigheden

Om een goede JavaScript developer te worden, werk je tijdens de Cursus JavaScript aan de volgende competenties en vaardigheden: JavaScript code schrijven, scripting, combineren met HTML codes, gebruik van Document Object Model (DOM) en JavaScript Event model en object georiënteerd programmeren.
Tijdens de cursus JavaScript ga je aan de slag met het maken van een eigen interactieve webpagina door het gebruik van scripts.

Gerelateerd

Cursus JavaScript: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Inleiding JavaScript

Tijdens deze module leer jij alles over de werking van JavaScript en JavaScript binnen HTML. Ook gaan we in op verschillende onderdelen binnen JavaScript: variabelen, constanten, operatoren, expressies, arrays, objecten, flow-of-control en exception handling.

JavaScript Model (DOM)

JavaScript is ingebed in HTML en maakt gebruik van het Document Object Model (DOM). Binnen deze module leer je de werking van dit model uitgebreid kennen, zodat jij op de juiste manier kunt programmeren.

JavaScript Event Model

Tijdens deze module behandelen we eerst de pagina gerelateerde events: pagina's, formulieren, muis en keybord, gevolgd door de browser gerelateerde events: window, documenten en location

JavaScript en DHTML

JavaScript wordt veelal toegepast om DHTML (Dynamic HTML) te maken. Hiervoor gebruiken we een combinatie van JavaScript en HTML. Als voorbeeld kun jij denken aan de bekende dynamische menu's. We zullen een aantal DHTML cases bekijken en jij gaat er zelf mee aan de slag.

Basis Object Oriëntatie

JavaScript is een object georiënteerde programmeertaal. Het gebruik van objecten in deze taal is niet eenvoudig. In deze module leer je de basis van OO in JavaScript.

Veel gebruikte objecten

JavaScript kent een tiental verschillende en veel gebruikte objecten om zijn werk in de HTML-pagina te kunnen doen. Je leert een aantal van deze objecten kennen en gebruiken.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de Cursus JavaScript. Je maakt jouw eigen webpagina met JavaScript door zelf een script te schrijven, forms te valideren, frames aan te sturen en images op te nemen.

Alternatief

Wil jij je graag verder verdiepen in JavaScript? Schrijf je dan in voor een cursus JavaScript Design Patterns! Tijdens de cursus JavaScript Design Patterns leer je de verschillende Design Patterns kennen en gebruiken voor het ontwikkelen van een eigen JavaScript applicatie. Of wil jij graag meer leren over back-end JavaScript? Schrijf je dan in voor een cursus Node.js! Node.js wordt steeds meer populair voor het gebruiken van JavaScript in de server. Tijdens de cursus Node.js leer je werken met het platform en bouw je een eigen netwerkapplicatie.

Cursus JavaScript: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus JavaScript verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Doelgroep

De Cursus JavaScript is bedoeld voor Webdevelopers die de mogelijkheden van JavaScript willen gebruiken om allerlei acties door de webbrowser te laten uitvoeren.

Voorkennis

Kennis van webdesign en HTML is een vereiste voor het volgen van deze cursus.

Literatuur

Eduvision maakt altijd gebruik van de laatste inzichten op het gebied van JavaScript. De meeste literatuur die we in deze cursus gebruiken komt bijna vers van de pers.

Discussieer mee!

Ben je op zoek naar een plek waar jij vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent JavaScript met medecursisten en professionals kunt delen? Of wil jij je omringen met mede professionals? Word dan lid van de vakgroep voor HTML5/CSS3/jQuery professionals van Eduvision en discussieer mee!

JavaScript ontwikkelingen

Tegenwoordig wordt JavaScript ook steeds meer gebruikt als server-side scripttaal. Je schrijft dan programma’s die uitgevoerd worden door de webservers. De gedachte om event based programming te verplaatsen naar de server, heeft er voor gezorgd dat er een server-side JavaScript is ontwikkeld. Een erg populaire vorm van server-side JavaScript is bijvoorbeeld Node.js. Deze is anders dan de gewone server-side talen, zoals PHP. Node.js maakt vooral gebruik van een event based server uitvoering in plaats van de multithreaded uitvoering in PHP.

Cursus JavaScript: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed? Veel praktijkoefeningen. Heeft u verbeterpunten? Iets meer theorie had wel gemogen over stukje basiskennis.

4.0

Wat vond u goed? De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen en de docent was in staat om de stof goed over te brengen.

4.0

Wat vond u goed?: De snelheid van de cursus, maar ook ruime gelegenheid om zelf dingen uit te proberen naast het maken van oefeningen.
Wat vond u niet goed?: Staande lunch, niet een bezwaar overigens, je zit de hele dag al, maar gevoelsmatig.

4.0

Wat vond u goed?: De docent had een duidelijk verhaal/presentatie

4.0

Wat vond u goed?: docent, locatie, behandelde onderwerpen
Wat vond u niet goed?: geen printer

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus JavaScript gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus JavaScript en de behandelde modulen, bijvoorbeeld het JavaScript Model (DOM), object oriented programming, DHTML en het JavaScript Event Model. Als webdeveloper kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige JavaScript developers!

Cursus JavaScript: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in België. Ook beschikbaar in Utrecht en Eindhoven.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus JavaScript wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een JavaScript developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het schrijven van scripts met JavaScript en zo interactieve webpagina’s maakt, o.a. met constanten, variabelen, operatoren, arrays en expressies en zal jullie opleiden tot een webdeveloper. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus JavaScript op maat aan bij ons op locatie.

Virtuele training

Het is ook mogelijk om de Cursus JavaScript online te volgen! Je krijgt dezelfde training als de klassikale vorm, maar dan in een virtueel klaslokaal. Via een online systeem kan je inloggen om vervolgens de trainer en jouw medecursisten online te ontmoeten. Een virtuele training JavaScript is via de website en telefonisch aan te vragen.

Cursus JavaScript: Tarieven

Tarief

De Cursus JavaScript kost € 1499,- (€ 1813,- incl. BTW). (kmo subsidie mogelijk)

Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).

Kmo-portefeuille voor ondernemers

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het je eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming.

  • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet je gewoon online. Ook je subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus.

Subsidies stopzetten en terugbetaling

Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website.

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het schrijven van scripts met JavaScripts en deze toevoegt aan de HTML codes om zo een statische webpagina om te zetten naar een interactieve pagina. Tijdens de Cursus JavaScript ga je aan de slag met JavaScript en HTML en het JavaScript Event model, zoals pagina gerelateerde en browser gerelateerde events. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel JavaScript developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Er is veel vraag naar JavaScript developers. Vaak werk je dan in een team aan verschillende projecten. Je zult veel gebruik maken van HTML codes en CSS om websites te maken. Met het gebruik van JavaScript zet je een webpagina om in een interactieve pagina. Daarnaast werk je uiteraard met JavaScript frameworks en object oriented programming (OO).
Ook kun je JavaScript gebruiken om er webapplicaties mee te ontwikkelen met JavaScript frameworks. Want JavaScript kun je ook server-side gebruiken. Je bent dan bezig met het bedenken, ontwerpen en implemeneren van back-end componenten in de server.

Cursus JavaScript: Virtuele training

De Cursus JavaScript online

Wil je de Cursus JavaScript online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus JavaScript speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus JavaScript!

JavaScript is een krachtige cliënt-side programmeertaal waarmee je webpagina's interactief maakt en webapplicaties ontwikkelt. Als professioneel webdeveloper is kennis van JavaScript een must. Tijdens de Cursus JavaScript leer je de ins- en outs kennen van deze krachtige programmeertaal.

Cursus JavaScript: Inleiding

Tijdens de cursus

Tijdens de Cursus JavaScript leer jij de taal JavaScript uitgebreid kennen. Je gaat aan de slag met het JavaScript-model (DOM) en we gaan in op het JavaScript Event-model. Ook leer je met JavaScript DHTML werken en behandelen we veel gebruikte objecten die JavaScript nodig heeft om zijn werk in HTML te kunnen doen. Jij leert JavaScripts te schrijven.

Resultaat

Na afloop van de cursus ben jij in staat om JavaScript te gebruiken voor het schrijven van cliënt-site, platform en onafhankelijke programma's in JavaScript. Je kunt JavaScripts schrijven en inzetten om webpagina's interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de Cursus JavaScript. Jij maakt jouw eigen webpagina met JavaScript door zelf een script te schrijven, forms te valideren, frames aan te sturen en images op te nemen.

Competenties en vaardigheden

Om een goede JavaScript developer te worden, werk je tijdens de Cursus JavaScript aan de volgende competenties en vaardigheden: JavaScript code schrijven, scripting, combineren met HTML codes, gebruik van Document Object Model (DOM) en JavaScript Event model en object georiënteerd programmeren.
Tijdens de cursus JavaScript ga je aan de slag met het maken van een eigen interactieve webpagina door het gebruik van scripts.

Gerelateerd

Cursus JavaScript: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Inleiding JavaScript

Tijdens deze module leer jij alles over de werking van JavaScript en JavaScript binnen HTML. Ook gaan we in op verschillende onderdelen binnen JavaScript: variabelen, constanten, operatoren, expressies, arrays, objecten, flow-of-control en exception handling.

JavaScript Model (DOM)

JavaScript is ingebed in HTML en maakt gebruik van het Document Object Model (DOM). Binnen deze module leer je de werking van dit model uitgebreid kennen, zodat jij op de juiste manier kunt programmeren.

JavaScript Event Model

Tijdens deze module behandelen we eerst de pagina gerelateerde events: pagina's, formulieren, muis en keybord, gevolgd door de browser gerelateerde events: window, documenten en location

JavaScript en DHTML

JavaScript wordt veelal toegepast om DHTML (Dynamic HTML) te maken. Hiervoor gebruiken we een combinatie van JavaScript en HTML. Als voorbeeld kun jij denken aan de bekende dynamische menu's. We zullen een aantal DHTML cases bekijken en jij gaat er zelf mee aan de slag.

Basis Object Oriëntatie

JavaScript is een object georiënteerde programmeertaal. Het gebruik van objecten in deze taal is niet eenvoudig. In deze module leer je de basis van OO in JavaScript.

Veel gebruikte objecten

JavaScript kent een tiental verschillende en veel gebruikte objecten om zijn werk in de HTML-pagina te kunnen doen. Je leert een aantal van deze objecten kennen en gebruiken.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de Cursus JavaScript. Je maakt jouw eigen webpagina met JavaScript door zelf een script te schrijven, forms te valideren, frames aan te sturen en images op te nemen.

Alternatief

Wil jij je graag verder verdiepen in JavaScript? Schrijf je dan in voor een cursus JavaScript Design Patterns! Tijdens de cursus JavaScript Design Patterns leer je de verschillende Design Patterns kennen en gebruiken voor het ontwikkelen van een eigen JavaScript applicatie. Of wil jij graag meer leren over back-end JavaScript? Schrijf je dan in voor een cursus Node.js! Node.js wordt steeds meer populair voor het gebruiken van JavaScript in de server. Tijdens de cursus Node.js leer je werken met het platform en bouw je een eigen netwerkapplicatie.

Cursus JavaScript: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed? Veel praktijkoefeningen. Heeft u verbeterpunten? Iets meer theorie had wel gemogen over stukje basiskennis.

4.0

Wat vond u goed? De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen en de docent was in staat om de stof goed over te brengen.

4.0

Wat vond u goed?: De snelheid van de cursus, maar ook ruime gelegenheid om zelf dingen uit te proberen naast het maken van oefeningen.
Wat vond u niet goed?: Staande lunch, niet een bezwaar overigens, je zit de hele dag al, maar gevoelsmatig.

4.0

Wat vond u goed?: De docent had een duidelijk verhaal/presentatie

4.0

Wat vond u goed?: docent, locatie, behandelde onderwerpen
Wat vond u niet goed?: geen printer

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus JavaScript gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus JavaScript en de behandelde modulen, bijvoorbeeld het JavaScript Model (DOM), object oriented programming, DHTML en het JavaScript Event Model. Als webdeveloper kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige JavaScript developers!

Cursus JavaScript: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in België. Ook beschikbaar in Utrecht en Eindhoven.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus JavaScript wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een JavaScript developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het schrijven van scripts met JavaScript en zo interactieve webpagina’s maakt, o.a. met constanten, variabelen, operatoren, arrays en expressies en zal jullie opleiden tot een webdeveloper. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus JavaScript op maat aan bij ons op locatie.

Virtuele training

Het is ook mogelijk om de Cursus JavaScript online te volgen! Je krijgt dezelfde training als de klassikale vorm, maar dan in een virtueel klaslokaal. Via een online systeem kan je inloggen om vervolgens de trainer en jouw medecursisten online te ontmoeten. Een virtuele training JavaScript is via de website en telefonisch aan te vragen.

Cursus JavaScript: Tarieven

Tarief

De Cursus JavaScript kost € 1499,- (€ 1813,- incl. BTW). (kmo subsidie mogelijk)

Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).

Kmo-portefeuille voor ondernemers

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het je eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming.

  • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet je gewoon online. Ook je subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus.

Subsidies stopzetten en terugbetaling

Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website.

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het schrijven van scripts met JavaScripts en deze toevoegt aan de HTML codes om zo een statische webpagina om te zetten naar een interactieve pagina. Tijdens de Cursus JavaScript ga je aan de slag met JavaScript en HTML en het JavaScript Event model, zoals pagina gerelateerde en browser gerelateerde events. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel JavaScript developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Er is veel vraag naar JavaScript developers. Vaak werk je dan in een team aan verschillende projecten. Je zult veel gebruik maken van HTML codes en CSS om websites te maken. Met het gebruik van JavaScript zet je een webpagina om in een interactieve pagina. Daarnaast werk je uiteraard met JavaScript frameworks en object oriented programming (OO).
Ook kun je JavaScript gebruiken om er webapplicaties mee te ontwikkelen met JavaScript frameworks. Want JavaScript kun je ook server-side gebruiken. Je bent dan bezig met het bedenken, ontwerpen en implemeneren van back-end componenten in de server.

Cursus JavaScript: Virtuele training

De Cursus JavaScript online

Wil je de Cursus JavaScript online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus JavaScript speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus JavaScript!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.