Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Infographic Big Data en Organisaties - Feiten en Cijfers

Auteur:

Auteur: Marike Stoel
Gepubliceerd op: 23-09-2015

Big Data en organisaties, het is een mooie combinatie. En hoewel organisaties de beste bedoelingen hebben, zijn er toch nog veel die niet goed weten hoe ze het moeten aanpakken. Maar wat zijn nu de actuele cijfers en wat zijn de grootste uitdagingen?

Bekijk hieronder de infographic voor een overzicht van de huidige stand van zaken met betrekking tot Big Data en organisaties.

infographic Big Data en Organisaties - Feiten en Cijfers

Uit bovenstaande infographic wordt duidelijk dat, ondanks dat Big Data van grote waarde kunnen zijn, organisaties eerst nog enkele hindernissen moeten overwinnen. Om organisaties daarbij te helpen bieden we bij de Big Data Academy verschillende gecertificeerde Big Data opleidingen aan. Bekijk onze Big Data opleidingen:

Lees ook meer over onze Big Data certificering:

Deze post delen?

Terug