Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'virtuele training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten wat we hierin precies voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 03 747 0310. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Whitepaper hoe begin je een webwinkel?

Waarom deze whitepaper?

Denk jij er over om een webwinkel te beginnen? Dat is zeker een goed idee. De online markt is al jaren groeiende en dit zal de komende jaren naar verwachting aanhouden! Iedereen kan een webwinkel starten, maar om jouw webwinkel tot een echt succes te maken zijn er toch een aantal essentiƫle zaken waar je rekening mee moet houden. De keuze van het juiste systeem is hierin belangrijk. Ook is het belangrijk de conversie op je site te optimaliseren en goed gevonden te worden op het internet.

  • Waarom je eigen webwinkel starten?
  • Systeem kiezen
  • Conversie optimaliseren
  • Marketingactiviteiten

Meer weten? Bekijk de cursus webwinkel beginnen.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy