Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Whitepaper verover nieuwe markten met behulp van online

Waarom deze whitepaper?

Bedrijven voelen steeds meer de noodzaak hun horizon te verbreden en op zoek te gaan naar nieuwe markten om te veroveren. Vaak gaat dit proces gepaard met grote investeringen,met name op gebied van marketing, en zelden is er een budget voor die investeringen.

In deze whitepaper laten wij zien dat door het gebruik van online middelen, een bedrijf heel efficiƫnt kan inzetten op het werven van nieuwe klanten en/of het vergroten van de omzet (internationaal). We schetsen daarbij een aanpak met verschillende stappen die we in de praktijk hanteren.

  • Waarom online gebruiken voor marktontwikkeling?
  • Analyse en strategische keuzes
  • Doelgroeponderzoek
  • Doelen en doelstellingen
  • Online marketingmix

Whitepaper aangeboden door: Present Media.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy